Meist

Carmen Catering – kes me oleme?


Carmen Cateringi sünd ulatub aastasse 1997 ning firma asutajateks olid Argo Koppa ja Margus Linkgreim.  Ettevõtte loomiseks andis tõuke paras ports idealismi ja vajadus maailma veidi parandada. Nimelt oli firma loojatel igatsus luua cateringiteenust pakkuv ettevõte, mis ei oleks mitte suurim ega edukaim, vaid lihtsalt parim. Parim olemine tähendab paindlikkust, kliendi soovide ärakuulamist ja nendest lähtumist, kvaliteeti nii toidus, teenuses kui teeninduses ja kõiki neid ülejäänud tuhandet pisiasja, mis on vajalik õnnestunud peo ja maitsva peolaua valmistamisel.  

Kindlasti väärib ära märkimist ka toidu pool. Sageli on meie tagasiside klientidelt olnud just kiitus väga maitsva toidu kohta. Selle poole eest vastutab Carmen Cateringi peakokk Jevgeni Švetšuk, kelle lennukad ideed,maitsvad toidud ning kaunid väljapanekud on olnud kohati juba köögikunsti valdkonda kuuluvad.

Kandev idee Carmen Cateringi jaoks on olnud läbi aegade, et meie jaoks ei ole suuri ja väikeseid üritusi, vaid oluline on õnnestumine. Õnnestumise mõõdupuuks on aga kliendi rahulolu.

Rahuloleva kliendini on viinud mitmed märksõnad, millest olulisemad on paindlikkus, kogemus, kaasaskäimine uute ideedega ning tähelepanelikkus kliendi soovide kuulamisel.