Meeskond

Sten Kosina
tegevjuht

See oli 13 aastat tagasi, kui läbi juhuse kutsuti mind appi ühele väärikale sündmusele. Siis puudus mul igasugune arusaam cateringi olemusest ja isegi see sõna oli täiesti uus ning huvitav. Tänaseks on see teadmatus minevik ja mul on olnud võimalus teenindada ning juhtida tuhandeid sündmusi. Just kogemus on see, mida ma pean cateringi valdkonnas väga oluliseks ning annan endast parima, et meie kliendid saaksid alati parima tulemi.  Enda hobideks pean vigade otsimist ja enesearendust.    

Jevgeni Ševtšuk
peakokk

Kokkamine on minu vaba aeg, hobi, minu lõõgastus. Juba väiksena askeldasin köögis pottide-pannidega ning tore on mõelda, et kas tõesti sai juba sealt alguse minu huvi toiduvalmistamise vastu. Toidul peavad sobima värvid ja maitsed kokku. Maitseelamus peab olema huvitav, võimalusel isegi meeldivalt üllatav. Kindlasti ei tohi maitse olla lame. Kõik komponendid peavad taldrikul omavahel sobima.

Margit Ränk
müügijuht

Liitusin Carmeni toreda meeskonnaga 2012. aasta kevadel.

Aitan koostada meie klientidele parima menüü erinevatele sündmustele. Soovin pakkuda rikkalikku maitseelamust, hubast olemist ja meeldivat teenindust ehk terviklikku lahendust.

Olen lõpetanud Tallinna Ülikooli rekreatsioonikorralduse eriala.

Lisaks tööle armastan sportida, hobikorras olen andnud 10 aastat vesiaeroobika treeninguid. Olen kahe väikese printsessi ema, armastan head toitu, veini, loodust, reisida ja tõsielul põhinevaid filme. 

Jekaterina Haljukov
müügijuht

Olen sündinud Pärnus ja seal lõpetasin ka gümnaasiumi. Pärast seda asusin õppima Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli, kus lõpetasin turismikorralduse eriala. Olen töötanud hotelli administraatorina ja mõned aastad ka Tele2-s müügikonsultandina.

Oma tööd Carmen Cateringis alustasin juunis 2011. Alates 2012. aasta kevadest olen kodune, et pühenduda laste kasvatamisele ja nende eest hoolitsemisele. Nüüdseks on minul ja mu peakokast abikaasal kaks suurepärast tütart. Kevadest 2014 olen taas tagasi Carmen Cateringi ridades. Töötan müügijuhina ehk aitan kliendi soove mõista ja sõnastada ning teen nende põhjal sobiva pakkumuse.

Minu hobiks on pildistamine, olen muuhulgas lõpetanud mitmed fotograafiakursused.

Kaire Prede
müügijuht

Carmen Cateringis töötan alates augustist 2010.

Minu tööd võib kirjeldada sõnadega: müün kuis jaksan. Töö sisuks on kliendi soovide ärakuulamine ja nende põhjal sobiva pakkumise tegemine. Suhtlen kliendiga, kuni oleme saanud pakkumuse kliendi kõikidele soovidele vastavaks.

Olen lõpetanud Eesti Sommeljeede Erakooli ning oman sommeljee diplomit. Samuti olen läbinud baristakoolituse.

Töövälisel ajal hindan hästi ja kirega valmistatud roogi. Meeleldi naudin toidu kõrvale ka hoolikalt valitud veine. Köögis saan ise päris hästi hakkama ning vahetevahel üllatan tehtuga ka ennast. 

Priit Allikivi
müügijuht

Oma esimese kogemuse Carmen Cateringiga sain aastal 2008 ning püsivalt vahetusevanemana liitusin kollektiiviga 2015 veebruaris. Seega olen Carmeniga seotud juba mitmeid aastaid ning tänaseks kannan müügijuhi vastutusrikast rolli.

10 aastat toitlustuskogemust annab täna kindluse pakkuda meie klientidele laitmatut ja terviklikku kogemust Eesti suurimas ja kvaliteetseimas catering ettevõttes.

Minu suureks kireks on toit ja kõik sellega seonduv.
Triinu Tammeoks
müügijuht
Olen Carmeni müügitiimi kõige värskem liige. Toitlustusega olen aga kokku puutunud juba 16 aastat. Sellest viimased 9 aastat cateringi maastikul. Oman ka kondiitri kutsetunnistust. Inimestega suhtlemine paneb minu silmad särama. Mulle meeldib "raamist väljas" mõtlemisstiil ning kliente uue ja põnevaga üllatada. Enda tugevateks külgedeks pean ausust ja head organiseerimisvõimet. Hindan ühtset meeskonnatööd. Minu sõbrad kirjeldavad mind kui rõõmsameelset ja hea huumorisoonega inimest. Minu naer olevat nakkav ja alati tuju parandav. Naudin head toitu, muusikat, jooksmist, päikeseloojanguid ja merd.
Rena Palm
büroojuht ja personalitöötaja

Olen lõpetanud Eesti-Ameerika Äriakadeemia rahvusvahelise turismi juhtimise erialal.

Olen töötanud erinevates toitlustusasutustes ja oman pikaajalist klienditeenindaja kogemust. Novembris 2015 liitusin Carmen Cateringi toreda meeskonnaga.

Enda igapäevatöös hoolitsen selle eest, et kõikidel meie üritustel oleks kohal suurepärane meeskond ja aitan teisi osakondi kõige vajalikuga.

Enamus töövälist aega kulub minu suurepärasele tütrele ning ülejäänud vabal ajal naudin häid raamatuid, reisimist ja kvaliteetseid veine.

Hille Rosenberg
florist, kujundaja

Carmen Cateringis alates kevadest 2010.

Põhiliselt töötan dekoratsioonidega, kaunistan buffet-laudu, valmistan lilleseadeid ja kimpe. Kujundan menüüsid ja teen muud tarvilikku ilu, mis iganes sündmusega on tegu.

Muuhulgas hoian silma peal ka linade laol.

Eelnevalt on mul 8-aastane töökogemus tuntud pruudi- ja lillesalongis Tallinnas,

sealt sain hea pingetaluvuse ja oskuse teostada iga kliendi unistus vaatamata selle keerukusele.

Olen valmistanud seadeid ja dekoratsioone paljudes Eesti mõisates ja kirikutes ning tagasihoidlikumadki paigad muinasjutulisteks kujundanud.

Minu töö on minu hobi ja vastupidi ning sinna kõrvale mahub ka kvaliteetaeg oma väikese perega kas reisides, kokates või loodust nautides.

Viljar Kask
projektijuht

Liitusin Carmen Cateringiga 2016 aasta alguses.

Eelnevalt olen töötanud restorani ja cateringi valdkonnas üle kümne aasta.

Huvi veinide vastu, ajendas omandama Juunior Sommeljee  kutse.

Kuna minu jaoks on oluline rahulolev ja naeratav klient, siis püüan muuta 

üritused meeldejäävaks positiivseks kogemuseks.

Kõik uued väljakutsed on minule huvitavad. Vabal ajal meeldib sportida ja

viibida  looduses.

Toomas Lillemets
projektijuht

Töötan Carmen Cateringis alates 2000. aastast. Aastatel 2010–2013 oli minu vastutusalaks Carmen Rent, nüüd olen tagasi Carmen Cateringi projektijuhi ametipostil.

Olen õppinud sommeljeekoolis ja osalenud mitmel aastal edukalt kelnerite Eesti meistrivõistlustel ning aastal 2005 tõin võistlustelt ka võidu.

Kireks on olnud juba aastaid jalgpall. Olen mänginud nii Risti jalgpallimeeskonnas kui ka treeninud noori jalgpallureid. 

Siim Leinassaar
projektijuht

Olen eelnevalt vastutanud paari vinoteegi ja restorani klientide rahulolu eest.

Carmen Cateringi ridades olen töötanud eelnevad kolm aastat vahetusevanemana. Alates 2016 aastast liikusin edasi projektijuhi ametikohale ja annan endast alati parima, et kõik sündmused saaksid parima tulemuse.

Oma vaba aega sisustan discgolfi, võrkpalli ja squashiga ning kodus meeldib erinevaid maitseid kombineerida ja neid veiniga sobitada.

Relika Tiik-Koppa
Argo Koppa